Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Medical Beauty Awards 2023

Medical Beauty Awards 2022

Medical Beauty Awards 2023

Ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύσει τις σημαντικές προόδους στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης.

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στο House 124, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Medical Beauty Awards 2023. Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Medical Beauty Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που διαθέτουν σημεία και θεραπείες που μπορούν να ενταχθούν μέσα στον ευρύτερο χώρο της υγείας της ομορφιάς και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές στις υπηρεσίες τους όσον αφορά τη Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική, την Αποκατάσταση Μαλλιών και την Κοσμητική Οδοντιατρική.

Συνολικά, διακρίθηκαν 44 εταιρείες-επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Medical Beauty Awards 2023

Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο απέσπασαν οι: Abacosm, ABH MEDICAL GROUP, Advanced Hair Clinics, Allergan Aesthetics an AbbVie Company, ANAGENNISI MEDICAL GROUP, Anastasakis Hair Clinic, BEAUTY THERAPY MEDGROUP / EVANGELOS PITSARGIOTIS, boutique facial surgery by dr.Stergios Barikas, CAI Pharmaceuticals, Christos Megapanos, Cosmetic Derma Medicine, DERMACEUTICALS, DermaCircle, DERMASCIENCE CLINIC BY

 

DR KALOKASIDIS, DNA CENTERS, Dr Anastasios Tsekouras / A-Z AESTHETICS, DR PRINOU, Dr Stampolidis Plastic Surgery, Dr. Χάρις Βρεττού, Elite,  Medical Exclusive Marketing Agency   |  Christos Megapanos – Iakovos Gogua, Environ Skincare – Chrysallis Proderma, EVENDERMA, GM Clinic | Megapanos Christos, IOANNIS ZAGKOS / ZAGKOS PLASTIC SURGERY CLINIC, IPSEN ΜΕΠΕ, IQ SKIN CLINICS-Dr. Tzermias, jane iredale – Chrysallis Proderma, Juliette Armand, LANCY, LG Chem – CAI Pharmaceuticals, OSCIENCE GREECE, MARUGA GROUP, MEDI COSMETIC, MESOMED, MET COSMETIC, MS SKOLARIKOU PLASTIC SURGERY, SENECA MEDICAL GROUP, SKIN AND HAIR MEDICAL CARE, SKIN CLINIC, The Antiagers, ULTIMA DERMA NATURAL DERMACEUTICALS, Δρ Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου, ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και ΟΛΓΑ ΛΑΖΑΡΟΥ.

Επίσης, οι εταιρείες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο των υποψηφιοτήτων, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: Anastasakis Hair Clinic και IPSEN ΜΕΠΕ.

Η βραδιά όπως πάντα κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η GM Clinic αναδείχθηκε Μedical Beauty Clinic of the Year και η CHRYSALLIS PRODERMA αναδείχθηκε Medical Beauty Company Of the Year.

Η βραδιά των βραβείων ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, BOUSSIAS events, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η παγκόσμια αγορά ιατρικής αισθητικής από πλευράς εσόδων εκτιμήθηκε ότι ανήλθε σε 13,9 δισ. δολάρια το 2022 και αναμένεται να φτάσει τα 23,4 δισ. δολάρια έως το 2027, ακολουθώντας σύνθετο ρυθμό ανάπτυξης CAGR 11,0% από το 2022 έως το 2027. Η αγορά επεκτείνεται από την αυξανόμενη δημοτικότητα των ελάχιστα επεμβατικών και μη επεμβατικών επεμβάσεων αισθητικής, τη αυξανόμενη δημοτικότητα των αισθητικών επεμβάσεων στον ενήλικο και ιδιαίτερα στον ηλικιωμένο πληθυσμό, στη προσβασιμότητα σε τεχνολογικά προηγμένα και φιλικά προς τον χρήστη προϊόντα αλλά και στην αυξανόμενη ζήτηση για αισθητικές θεραπείες από τον ανδρικό πληθυσμό. Αναδυόμενες αγορές έχουν εντοπιστεί σε χώρες όπως η Κίνα, η Βραζιλία, το Μεξικό και η Ινδία καθώς παρουσιάζουν σημαντικές ευκαιρίες για επενδυτές που δραστηριοποιούνται στην αγορά της ιατρικής αισθητικής. Η ζήτηση για Medical Devices σε αυτές τις χώρες αυξάνεται λόγω της ταχείας ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού, του αυξανόμενου διαθέσιμου εισοδήματος αλλά την οικειότητα/ενημέρωση του πληθυσμού για διαφόρου είδους ιατρικών αισθητικών επεμβάσεων. Αυτές οι χώρες φιλοξενούν ικανοποιητικό και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, διαθέτουν ισχυρό αναπτυξιακό δυναμικό αλλά και η δυνατότητα απόδοσης της επένδυσης είναι υψηλότερη από το μέσο όρο».

Στην συνέχεια, ο Σωτήρης Θεοχάρης, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Medical Beauty Awards 2023, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας (ΕΕΔΧ), Επιστημονικός Διευθυντής Skin + Hair & Lasermedical, άφησε το δικό του ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με το μήνυμά του αναφέροντας: «Οι ιατρικές αισθητικές πράξεις του δέρματος και γενικότερα η ιατρική που ασχολείται με την βελτίωση της εικόνας, αποτελούν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό κομμάτι της ιατρικής επιστήμης προκαλώντας το ενδιαφέρον  – επιστημονικό αλλά και οικονομικό – ιατρών , φαρμακευτικών εταιρειών, πολλών επαγγελματιών υγείας, μη ιατρών αλλά και επιχειρηματιών. Στις μέρες μας και με βάση τα γεγονότα που, πρόσφατα, έλαβαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν πρακτικές που αντιβαίνουν τους κανόνες της δεοντολογίας και της ιατρικής ηθικής, είναι ίσως αναγκαία , για την προστασία και της δημόσιας υγείας, η προβολή  και η ανάδειξη της αριστείας , της καινοτομίας , της επαγγελματικής συνέπειας, μεταξύ όλων των εμπλεκομένων σε αυτόν τον ευαίσθητο  τομέα. Η συμμετοχή σε καταξιωμένους διαγωνισμούς, όπως ο συγκεκριμένος, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για σωστή επικοινωνία  όλων των φορέων, επιβράβευση  της προσπάθειας  των ικανών – ιατρών, εταιρειών,

 

επαγγελματιών – αφετηρία για βελτίωση της ιατρικής παροχής , εταιρική εξέλιξη  αλλά και θέσπιση κανόνων υγιούς ανταγωνισμού. Η κριτική επιτροπή των βραβείων, στην οποία έχω την τιμή να προεδρεύω, τήρησε όλους τους κανόνες διαφάνειας για την ανάδειξη των καλύτερων από τους συμμετέχοντες».

Επίσης, χαιρετισμό στη βραδιά της τελετής απονομής απηύθυνε η Λία Παπαδαυίδ, Αντιπρόεδρος της Κριτικής ΕπιτροπήςΚαθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθύντρια της Β’ Κλινικής Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», η οποία μεταξύ άλλων επισήμανε: «Tα Medical Beauty Awards είναι μια πολύ σημαντική οργάνωση γιατί οι εξελίξεις στα προϊόντα και στην τεχνολογία είναι πολύ γρήγορη και πρέπει κάθε χρόνο να μπορούμε να αξιολογούμε με σωστό τρόπο αυτά που μας προσφέρονται τόσο ως γιατροί, αλλά και τις υπηρεσίες που εμείς αντίστοιχα προσφέρουμε στους πελάτες μας. Με αυτόν τον τρόπο τα Medical Beauty Awards με την βοήθεια μίας πολύ καλής οργανωτικής και κριτικής επιτροπής έχουν γίνει ετήσιος θεσμός που παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα, τα καλύτερα μηχανήματα, τις καλύτερες υπηρεσίες και πρακτικές που εφαρμόζονται στην Ελλάδα στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης».

Τέλος, χαιρετισμό στη βραδιά της τελετής απονομής απηύθυνε ο Γιώργος Πατούλης, περιφερειάρχης Αττικής, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και τέως πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο οποίος μέσα από τον λόγο του επισήμανε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στα Medical Beauty Awards 2023, μια οργάνωση πλέον θεσμός, θα την χαρακτήριζα ακόμα και για τον ιατρικό τουρισμό, αλλά κυρίως για την ιατρική ομορφιά, δηλαδή την ομορφιά που προκύπτει από επιστημονικά πιστοποιημένα δεδομένα, όλων εκείνων των δομών υγείας αλλά και αισθητικής που υπάρχουν στη χώρα μας. Θέλω να συγχαρώ τους οργανωτές, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, εγώ προσωπικά αλλά και η περιφέρεια Αττικής βλέποντας με εξωστρέφεια όλες αυτές τις διαδικασίες και πιστεύοντας στον ιατρικό τουρισμό και στον τουρισμό υγείας, ευζωίας και μακροζωίας πιστεύουμε πως αυτός ο θεσμός βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση και γι’ αυτό τον στηρίζουμε».

Το μη διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώθηκε με την απονομή των τιμητικών βραβείων για τα Medical Beauty Awards 2023, όπου ο Ανδρέας Κατσάμπας, Ομότιμος Καθηγητής Δερματολογίας Αφροδισιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, παρέλαβε τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στην Αισθητική Δερματολογία.  

Χορηγοί της τελετής απονομής των Medical Beauty Awards 2023 ήταν οι: Allergan Aesthetics, ZO® Skin Health και STYLAGE® της VIVACY.

Υποστηρικτές της τελετής απονομής των Medical Beauty Awards 2023 ήταν οι: medidrops και IPSEN.

Τα Medical Beauty Awards 2023 διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της  Ελληνική Εταιρεία Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας και του ΠΣΒΑΚ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ).

Official Publication: FASHION DAILY και HELLENIC Medical Review

Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals

Ο θεσμός που προάγει την καινοτομία και τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών στον χώρος της υγείας της ομορφιάς

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στο House 124, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 3η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι σημαντικές προόδους στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που διαθέτουν σημεία και θεραπείες όπου μπορούν να ενταχθούν μέσα στον ευρύτερο χώρο της υγείας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές στις υπηρεσίες τους όσον αφορά τη Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική, την Αποκατάσταση Μαλλιών και την Κοσμητική Οδοντιατρική.

Συνολικά, διακρίθηκαν 38 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Medical Beauty Awards 2022

Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: A.A. Glow Medi Holdings Ltd, Aboutnet – Therme MedSpa, Advanced Hair Clinics, ADVANCED IMPLANT CLINICS, ALIAVITA Medical Aesthetic, Allergan Aesthetics an AbbVie company, AMHES PHARMA, Christos Megapanos, COSMEDICAL, Cosmetic Derma Medicine, Derm & Plastic Surgery Clinic, DNA CENTERS, DOCTOR PRINOU, Dr. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΖΑΙΟΣ MSc, FRCOG, Evenderma, Evenderma Dermascience, GM Clinic | Megapanos Christos – Gogua Iakovos, IPSEN ΜΕΠΕ, IQ Skin Clinics – Dr. Τζερμιάς, MANTALOS PLASTIC SURGERY, Maruga Group, Marvifarm AE | MarviMed, MEDICONTEC-ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, MEDIDROPS, Mentor Icon | Christos Megapanos, MESOMED, MET COSMETIC, Pantimeless Group, SAVIA MEDICAL, Skin + Hair, Tzouma Clinic, Uplevel Marketing – ALIAVITA Medical Aesthetics, Zontos Hair & Skin Clinic, ΑΡΓΥΡΩ ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΡΛ & ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΙΑΣΩ ΑΕ, Κ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΕ, ΛΙΑ ΠΑΠΑΔΑΥΙΔ και Σπηλιόπουλος Δημήτριος – Χειρουργός οδοντίατρος. 

Επίσης, οι εταιρείες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητά που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: IQ Skin Clinics – Dr. Τζερμιάς, Medidrops και ΙΑΣΩ ΑΕ.

Η βραδιά όπως πάντα κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η Met Cosmetic αναδείχθηκε Medical Beauty Brand of the Υear και η Mentor Health αναδείχθηκε Medical Beauty Company of the Year  

Πριν την έναρξη της τελετής απονομής, τα Medical Beauty Awards 2022 και η SkinCeuticals, ηγέτης στον χώρο των ιατρικών επαγγελματικών καλλυντικών, πραγματοποίησαν μια μοναδική εκδήλωση που συνδύασε την εκπαίδευση, την ενημέρωση και τη διασκέδαση. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επιλεγμένοι ιατροί Δερματολόγοι και Πλαστικοί Χειρουργοί οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα  να ενημερωθούν από την SkinCeuticals για τους τρόπους που η επιστημονική της προσέγγιση, οι στοχευμένες συνθέσεις της και η εξειδικευμένη φιλοσοφία της, μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύτιμο σύμμαχό τους στην ανάπτυξή του ιατρείου τους, ενώ στην συνέχεια παρακολούθησαν μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον Δημήτρη Βραχνό, Μedical Αesthetics Βusiness Coach, που στόχο είχε να αναδείξει την επιχειρηματική ευκαιρία που δίνεται σε έναν επαγγελματία υγείας του κλάδου της Αισθητικής Ιατρικής.

Η βραδιά των βραβείων ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, BOUSSIAS, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι εμφανές πια ότι η προσέγγιση του κοινού στην ιατρική αισθητική έχει νικήσει τις προκαταλήψεις και σε ένα σημαντικό βαθμό προβάλλετε η ανάγκη των ανθρώπων για ευζωία. Σύμφωνα με δημοσίευση του Market Analysis Report το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς μη επεμβατικής αισθητικής θεραπείας αποτιμήθηκε σε 53,8 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2021 και προβλέπεται να επεκταθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 15,2% από το 2022 έως το 2030».

Στην συνέχεια, η Ευαγγελία Παπαδαυίδ, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθύντρια της Β’ Κλινικής Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με το μήνυμά της αναφέροντας: «Οι θεσμοί που προάγουν την πρωτοτυπία και τη βελτίωση των υπηρεσιών σε όλους τους χώρους αλλά ειδικότερα στον χώρο της υγείας αξίζουν την προσοχή και την υποστήριξή μας. Για το λόγο αυτό άλλωστε είναι ιδιαίτερα σημαντική η συγκεκριμένη διοργάνωση που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στον χώρο της ομορφιάς που αναμφίβολα είναι από τους σημαντικότερους επιχειρηματικά παγκοσμίως».

Χαιρετισμό στη βραδιά της τελετής απονομής απεύθυνε o Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας, o οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε: «Η Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας, με γνώμονα την προστασία της υγείας του ασθενούς, εργάζεται για την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των συναδέλφων δερματολόγων στις νέες τεχνικές και μεθόδους της αισθητικής δερματολογίας, στην εφαρμογή των αισθητικών δερματολογικών πράξεων με τους κανόνες της ιατρικής δεοντολογίας, στη θέσπιση κατευθυντήριων γραμμών για την αντιμετώπιση των επιπλοκών και προτρέπει τα μέλη της να αποφεύγουν τις υπερβολές και να μην ενδίδουν στις πιέσεις των ασθενών για αφύσικα αισθητικά πρότυπα».

Χαιρετισμό στη βραδιά της τελετής απονομής απεύθυνε επίσης ο Θεόδωρος Γιαρμενίτης, Πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ, ο οποίο εκ μέρους του συνδέσμου έστειλε το δικό του μήνυμα στα βραβεία αναφέροντας: «Η Βιομηχανία Καλλυντικών αποτελεί μία σημαντική οντότητα που συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια, είναι ένας κλάδος που ελέγχεται και ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη Νομοθεσία, ενώ

 

ταυτόχρονα παρακολουθείται στενά από τους καταναλωτές η ασφάλεια, η χρήση και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Το 2022 είναι μια χρονιά σημαντικών αλλαγών για την Βιομηχανία με στόχο την Πράσινη Συμφωνία στη Βιομηχανία Καλλυντικών».

Στην συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο Γιάννης Γαλάνης, Πρόεδρος του ΠΣΑΜΚΑ, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η βιομηχανία της ευεξίας αποτελεί μεγάλη τάση στις αγορές παγκοσμίως, αφού οι ανάγκες των ανθρώπων για καλύτερη υγεία και ευεξία διαρκώς αυξάνονται. Η φιλοσοφία αριστείας που καλλιεργείται από την εταιρεία BOUSSIAS συμβάλλει στην αναγνώριση των καινοτόμων συστημάτων και των άοκνων προσπαθειών των ελληνικών εταιρειών και οδηγεί στην αναβάθμιση του σύγχρονου αισθητικού κέντρου».

Η βραδιά της τελετής απονομής των Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals συνεχίστηκε με τον χαιρετισμό που πραγματοποίησε ο Δρ. Κωνσταντίνος Αναστασάκης, Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου, Διδ. Ιατρικής Σχολής, Diplomate & Secretary of ABHRS – Fellow ISHRS, Πρόεδρος της Hellenic Academy of Hair Restoration Surgery, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Ελληνική Ακαδημία Μεταμόσχευσης και Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ) με μεγάλη χαρά στηρίζει για 3η χρονιά το θεσμό των Medical Beauty Awards. Η ΕΛΑΜΑΤ αποτελεί το εθνικό/τοπικό παράρτημα της International Society of Hair Restoration Surgery, ISHRS, τηρώντας τις αρχές, τους σκοπούς, τους κανόνες, τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις της ISHRS. Είναι πολύ σημαντικό για την ΕΛΑΜΑΤ και την ISHRS, να ενθαρρύνει ενέργειες που στοχεύουν στην επιβράβευση των καλών πρακτικών του κλάδου».

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δρ. Νικόλαου Ναούμ, Γυναικολόγος-Χειρουργός, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επανορθωτικής Γυναικολογίας, ο οποίος και επισήμανε μεταξύ άλλων: «Η προώθηση και η υποστήριξη των πρωτοποριακών λύσεων που προσφέρει η  Αισθητική & Επανορθωτική Γυναικολογία, αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι βοηθούν στην αξιοποίηση του ανθρώπινου επιστημονικού κεφαλαίου στην Ελλάδα αλλά και στη δημιουργία μιας εξωστρέφειας της χώρας μας που θα την βοηθήσει τόσο στην ανάπτυξη της οικονομίας της αλλά και στην αναζωογόνηση της δημιουργικής επιχειρηματικότητας». 

Στην συνέχεια, ακολούθησε ο χαιρετισμός της Ελένης Λεκκού, Brand Manager της SkinCeuticals, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στη SkinCeuticals, τη #1 μάρκα αισθητικής δερματολογίας στον κόσμο, πιστεύουμε στην επιστήμη και στην ακαδημαϊκή έρευνα, δημιουργούμε προϊόντα αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας και συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς παγκοσμίως! Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από τα Μedical Beauty Awards 20022, τα βραβεία που συγκεντρώνουν & επιβραβεύουν εξαίρετους Επιστήμονες, αναδεικνύουν τις καινοτομίες και προβάλουν τις σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα». Το επιτυχημένο μοντέλο της SkinCeuticals προτείνει προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο σε συνδυασμό με αισθητικές πράξεις, αλλά χρησιμοποιούνται και στο σπίτι για την βέλτιστη διατήρηση των αποτελεσμάτων, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο ιατρείο.

Τέλος, το μη διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώθηκε με την απονομή των τιμητικών βραβείων για τα Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals, όπου η Όλγα Λιοντοπούλου, Γενική Διευθύντρια του ΑγκαλιάΖΩ, έναν Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου, παρέλαβε μαζί με την ομάδα της το τιμητικό βραβείο για το Πρόγραμμα «Προστατεύουμε το δέρμα μας» και η Μαρία Κοτρώτσιου, Διευθύντρια στην Κλινική: Αισθητική Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική “Νοσοκομείο Ευαγγελισμός”, παρέλαβε το βραβείο για την μελέτη του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός στην Kλινική Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής ύστερα από την δωρεά της SkinCeuticals.

Τα Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals διεξήχθησαν υπό τις αιγίδες των: ΠΣΒΑΚ (Πανελληνίου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών και Αρωμάτων), Ελληνικής Εταιρείας

 

Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας και της ΕΛΑΜΑΤ (Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης και Αποκατάστασης Τριχωτού).

Η SkinCeuticals, Νο1 ιατρική μάρκα αισθητικής δερματολογίας που χρησιμοποιούν κορυφαίοι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί παγκοσμίως ήταν ο μεγάλος υποστηρικτής, powered by, των Medical Beauty Awards 2022.

Επίσης, χορηγός της τελετής απονομής των Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals ήταν η Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie.

Τέλος, υποστηρικτής της βραδιάς ήταν η IPSEN.  

Χορηγός επικοινωνίας των Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals ήταν το faysbook.gr και Official Publications της BOUSSIAS: Hellenic Medical Review, HealthDaily, Fashion Daily, Women Leaders.

Medical Beauty Awards 2021

Η επιβράβευση της καινοτομίας είναι σταθερή πρακτική της προόδου

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου, στο House 124, στο Χαλάνδρι, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Medical Beauty Awards 2021 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 2η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σηµαντικές προόδους στον χώρο της υγείας της οµορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελµατικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς και Ευεξίας, Wellness  Influencers, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους που επέδειξαν καινοτόµες πρακτικές στις υπηρεσίες τους όσον αφορά τη ∆ερµατολογία, την Πλαστική Χειρουργική, την Αποκατάσταση Μαλλιών και την Κοσµητική Οδοντιατρική.

Συνολικά, διακρίθηκαν 25 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες της κατηγορίες των βραβείων.

Πιο συγκεκριμένα, Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Advanced Hair Clinics, Allergan Aesthetics, An Abbvie Company, Anastasakis Hair Clinic, Athens Beverly Hills Medical Group, Beaute Marine Group of Companies, Cosmetic Derma Medicine, Dermoskin, Dr. Age Microlift Face Cream, Dr. Christos Megapanos, Dr Prinou, Evenderma, Hollywood Smiley, GLD Systems, Ipsen Dysline, IQ Skin Clinics  Laser + Plastic Surgery – Dr. Τζερμιας, Luminar, Maruga Group, Medidrops, Met Cosmetic, Phacemedical, Symmetria – Sanitized Protocols, Ιασώ ΑΕ και Δημήτριος Γ. Σπηλιόπουλος – Perfect Smile Clinic.  Επίσης, οι εταιρείες οι οποίες κατέστησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητά που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: Allergan Aesthetics, an AbbVie company , Anastasakis Hair Clinic και Dermoskin.

Τέλος η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή των Grand Award, όπου η Met Cosmetic αναδείχθηκε Brand of the Υear και η Athens Beverly Hills Medical Group αναδείχθηκε Company of the Year.

Χαιρετισμό στη διοργάνωση απηύθυνε η Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co Founder Wellness Project, στην εταιρεία BOUSSIAS, η οποία αναφέρθηκε στον πολύπλευρο ρόλο της Αισθητικής Ιατρικής, ενώ όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: «Η Αισθητική Ιατρική βελτιώνει την ποιότητα της ζωή μας, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση με τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα, προσφέροντας μια ανεκτίμητη συναισθηματική αξία σε όλους εμάς που δεχόμαστε ανάλογες υπηρεσίες.

Είναι ένας κλάδος που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς αισθητικής ιατρικής εκτιμήθηκε σε 86,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να αναπτυχθεί με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 9,8% από το 2021 έως το 2028. Μάλιστα επιχειρηματικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι πρόκειται για πολύ συγκρατημένη εκτίμηση.

Οι ερευνητές  αναζητούν νέες τεχνολογίες και νέα μονοπάτια και οι εταιρείες συμπληρώνουν τα χαρτοφυλάκια τους με καινοτόμες βελτιωμένες φόρμουλες και θεραπείες όπως επίσης και συσκευές υψηλής τεχνολογίας που έχουν ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των αισθητικών θεραπειών τα τελευταία χρόνια».

Η Λία Παπαδαυίδ, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Τακτική Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθύντρια της Β’ Κλινικής Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», έστειλε το δικό της μήνυμα στους νικητές της βραδιάς και ανέφερε χαρακτηριστικά για τον θεσμό των Medical Beauty Awards: «Οι θεσμοί που προάγουν την πρωτοτυπία και τη βελτίωση των υπηρεσιών σε όλους τους χώρους αλλά ειδικότερα στο χώρο της υγείας αξίζουν την προσοχή και την υποστήριξή μας. Για το λόγο αυτό άλλωστε είναι ιδιαίτερα σημαντική η συγκεκριμένη διοργάνωση που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στο χώρο της ομορφιάς που αναμφίβολα είναι από τους σημαντικότερους επιχειρηματικά παγκοσμίως. Στη χώρα μας είναι ένας ιδιαίτερα αναπτυσσόμενος κλάδος με σπουδαία καινοτομία τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο θεραπειών. Εμείς οι γιατροί με τις καινοτόμες θεραπείες μας προσφέρουμε όχι μόνο το όνειρο αλλά την υλοποίησή του ονείρου σε ένα κόσμο που η ομορφιά και η νεότητα είναι εργαλείο για καλύτερη ποιότητα ζωής, είναι προϋπόθεση επιτυχίας και εξασφαλίζει καλύτερη εικόνα και αυτοπεποίθηση σε εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες σε όλο το κόσμο.

Μετά τις δυσκολίες τις προηγούμενης περιόδου, φέτος η ολοκλήρωση της διοργάνωσης, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και εγώ προσωπικά θεωρώ μεγάλη μου τιμή που είμαι Πρόεδρος σ αυτήν την Κριτική Επιτροπή με εξαίρετους συναδέλφους οι οποίοι μέσα από την αξιολόγησή μας αναδείξαμε και σε λίγο θα σας παρουσιάσουμε τις πλέον καινοτόμες θεραπείες, προϊόντα αλλά και κλινικές Αισθητικής Ιατρικής στη χώρα μας.

Εύχομαι το 2022 να είμαστε όλοι εδώ και η αντίστοιχη εκδήλωση να έχει ακόμη περισσότερες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ώστε να αναπτυχθεί ευγενής άμυλα αλλά και δώσουμε την ευκαιρία στους  πελάτες μας καταναλωτές να έρθουν σε επαφή με ότι νέο και καινοτόμο έρχεται να υπηρετήσει και να αναδείξει την εικόνα τους».

Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου και Προέδρου της Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης και Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ), όπου ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ΕΛΑΜΑΤ, που εκπροσωπεί την ISHRS, έναν παγκόσμιο επιστημονικό φορέα στον κλάδο της Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού, να ενθαρρύνει ενέργειες που στοχεύουν στην επιβραβευση των καλών πρακτικών του κλάδου. Η ανάπτυξη του κλάδου της μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα οφείλει να είναι συνυφασμένη με την ολοένα και υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και ολοένα πιο …πυκνά και φυσικά αποτελέσματα!

 

Με χαρά, λοιπόν, στηρίζουμε το θεσμό των Medical Beauty Awards που επιβραβεύουν τους καλύτερους στη Μεταμόσχευση Μαλλιών καθώς και στον ευρύτερο κλάδο της κοσμητικής ιατρικής, τους διορατικούς και πρωτοπόρους που τολμούν, οραματίζονται, πρωτοπορούν και διακρίνονται σε μια περίοδο γεμάτη αντιξοότητες. Εύχομαι από την καρδιά μου η επιβράβευση και η προβολή των διακριθέντων στα Medical Beauty Awards να αποτελέσει πρότυπο και να παρακινήσει όλους όσους εργάζονται και επιχειρούν σε αυτόν το κλάδο να επιδιώξουν τη βέλτιστη ανάπτυξη αλλά και την αριστεία στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Υποστηρικτής στη τελετή απονομής των Medical Beauty Awards 21 ήταν η Ipsen.

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των: Ελληνική Ακαδημία Μεταμόσχευσης & Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ), Ελληνική Εταιρεία Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών & Αρωμάτων (ΠΣΒΑΚ).

Media Partner των Medical Beauty Awards 21 ήταν το περιοδικό Beauteενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Elle, το elle.gr, το περιοδικό Hello, το hello.gr και το fashiondaily.gr.

Medical Beauty Awards 2020

Innovative Spots & Treatments

Medical Beauty Awards 2020

Tα βραβεία και οι νικητές

Μedical Beauty Clinic of the Year 
GM Clinic
Medical Beauty Company Of the Year
CHRYSALLIS PRODERMA IKE
Πυλώνας 1. Καινοτόμα Spots
PLATINUM Anastasakis Hair Clinic 
Dermatology & Plastic Surgery Clinic
Best Derma Clinic Chain / Franchise Brand
GOLD Cosmetic Derma Medicine
SILVER MET COSMETIC
BRONZE GM Clinic | Megapanos Christos
Best Attiki Independent Derma clinic
GOLD Skin + Hair
Best Thessaloniki Independent Derma clinic
GOLD DERMASCIENCE CLINIC BY DR KALOKASIDIS
Best Derma & Plastic Surgery Clinic Chain / Franchise Brand
GOLD GM Clinic | Megapanos Christos
Best New Derma & Plastic Surgery Clinic Brand
GOLD GM Clinic | Megapanos Christos
Best Attiki Independent Derma & Plastic Surgery clinic
GOLD The Antiagers
Best Surgery Clinic Spot Design/ Best Derm or Plastic Surgery Clinic Spot Design
Best Surgery Clinic Spot Design
SILVER Boutique facial surgery by Dr.Stergios Barikas
Best Derm or Plastic Surgery Clinic Spot Design
GOLD GM Clinic | Megapanos Christos
Best Small Surgery Clinic / Best Small Derm or Plastic Surgery Clinic
Best Small Surgery Clinic
SILVER Boutique facial surgery by Dr.Stergios Barikas
Best Small Derm or Plastic Surgery Clinic
GOLD MS SKOLARIKOU PLASTIC SURGERY
Best Social Media Presentation
GOLD The Antiagers
SILVER Cosmetic Derma Medicine
BRONZE Elite, Medical Exclusive Marketing Agency| Christos Megapanos-Iakovos Gogua
Best Attiki Independent Derma & Plastic One Day Surgery clinic
GOLD IQ SKIN CLINICS - Dr. Tzermias
Hair Restoration Clinic or Hair Restoration Institute
Best Hair Clinic Chain / Franchise Brand
GOLD Advanced Hair Clinics
SILVER SENECA MEDICAL GROUP
Best New Hair Clinic Brand
GOLD Anastasakis Hair Clinic
SILVER SENECA MEDICAL GROUP
Best Attiki Independent Hair Clinic
GOLD Anastasakis Hair Clinic
SILVER Skin + Hair
BRONZE The Antiagers
Best Thessaloniki Hair Clinic
GOLD SENECA MEDICAL GROUP
 Best Hair Clinic Spot Design
GOLD SENECA MEDICAL GROUP
SILVER Anastasakis Hair Clinic
Best Social Media Presentation
GOLD Anastasakis Hair Clinic
SILVER SENECA MEDICAL GROUP
Πυλώνας 2. Καινοτόμες Θεραπείες, Προϊόντα και Εξοπλισμός
PLATINUM IPSEN ΜΕΠΕ  | DYSLINE- ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ ΤΥΠΟΥ Α
InjectableTreatments
Best Mesotherapy Heterologous Face Treatment
GOLD DNA CENTERS | EXOSOME- Επόμενη γενιά κυτταρικής αποκατάστασης
Best Fillers Treatment
GOLD MARUGA GROUP | I MPERFECT
SILVER GM Clinic | Megapanos Christos ||  Yes, Butt
Best Injectable Fat Dissolving Treatment
GOLD MET COSMETIC | Eνέσιμη λυποδιάλυση AQUALYX
SILVER SKIN CLINIC  | Skin Clinic by Maria Sifaki
Best Innovation Injectable Treatment
GOLD GM Clinic | Megapanos Christos || Injectable Lifting
SILVER Dr Stampolidis Plastic Surgery | Multi plane neck anti-aging formule
BRONZE MEDI COSMETIC | BIO REFORMER by MEDI COSMETIC
BRONZE ABH MEDICAL GROUP | Full face & Neck teatment with Lanluma V
Best Lips Treatment 
GOLD IOANNIS ZAGKOS-(ZAGKOS PLASTIC SURGERY CLINIC) | ALIAXIN EGOLIPS
SILVER MET COSMETIC | ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ
BRONZE The Antiagers | Star Smile by Antiagers
Best Eyes Treatment
GOLD MS SKOLARIKOU PLASTIC SURGERY | GLOBAL EYES TREATMENT
SILVER GM Clinic | Megapanos Christos || Fix Eye
BRONZE SKIN CLINIC  | Skin Clinic by Maria Sifaki
Best Eyes Treatment
GOLD ΟΛΓΑ ΛΑΖΑΡΟΥ | Bio-Filler(Albu-prf)
SILVER GM Clinic | Megapanos Christos || Vimpire Eye tears
Best Innovation Injectable Skin Tightening Procedure
GOLD BEAUTY THERAPY MEDGROUP -(EVANGELOS PITSARGIOTIS) | PROHYDRO
Non-invasiveTreatments
 Best Anti-aging Eye Treatment
GOLD MET COSMETIC | Μεσοθεραπεία ματιών NANOSOFT
SILVER Juliette Armand | Skin Boosters: Opsis Therapy
 Best Post Acne Scars Treatment
GOLD The Antiagers | Skin Renewal Acne Plan by Antiagers
SILVER MET COSMETIC | MET ACNE PROTOCOL
 Best Chemical Peeling Treatment
GOLD MET COSMETIC | ΧΗΜΙΚΟ PEELING
Best Innovation Non-Invasive Treatment
GOLD DR PRINOU | CRYSTAL GREEN LASER
SILVER Dr. Χάρις Βρεττού | Πρωτόκολλο Environ Focus-On Filler με το Electro-Sonic DF Machine
Best Anti-Aging Non-Invasive Treatment
GOLD IQ SKIN CLINICS-Dr. Tzermias | IQ Anti-Aging: Νέα Ολοκληρωμένη Προσέγγιση στην Αντιγήρανση Χωρίς Επέμβαση
SILVER ANAGENNISI MEDICAL GROUP | ENERGY FACE
BRONZE Juliette Armand | Ameson: Rejuvin Θεραπεία & Πρωτόκολλο
Best Skin Tightening Treatment
GOLD A-Z AESTHETICS - DR ANASTASIOS TSEKOURAS | Fiberoptic Smart Lifting - Skin Tightening & Sculpting
SILVER The Antiagers | Laser Lift by Antiagers
Best Cellulite Treatment
GOLD Δρ Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου | Κυτταρίτιδα τέλος: συνδυασμός ελάχιστα επεμβατικής τεχνικής και αντιλιποδυστροφικής φόρμουλας σώματος
SILVER IQ SKIN CLINICS-Dr. Tzermias |IQ-CCE: Καινοτόμος θεραπεία συνδυαστικής δράσης σε 3 επίπεδα για οριστική μείωση της κυτταρίτιδας με μη επεμβατικό τρόπο
BRONZE The Antiagers | SKIN FX CELLULITE TREATMENT by Antiagers
Best Skin Resurfacing Treatment
GOLD MEDI COSMETIC |FRAXMED by MEDI COSMETIC
 Best Laser Resurfacing Treatment
GOLD SKIN CLINIC | Skin Clinic by Maria Sifaki
SILVER MET COSMETIC | ΘΕΡΑΠΕΙΑ CO2 FRACTIONAL LASER
Best RF Radiofrequency Treatment
GOLD MET COSMETIC | ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF
Medical Professional Equipment 
Best Laser Hair Removal
GOLD Abacosm | Electra Plus – Laser υψηλής ισχύος και τεχνολογίας ημιαγωγών
 Best RF Radiofrequency Device
GOLD Abacosm ΕΠΕ | PINACLE - Η επόμενη γενιά τεχνολογίας μετά τις θεραπείες με laser.
Best Microneedling Device
GOLD Juliette Armand | Ameson: Micropen
Best Imaging System for Face & BodyBest Imaging System for Face & Body 
GOLD Abacosm ΕΠΕ |The 3D Photography System - LifeViz®Infinity Pro
Dermaceuticals
Best Day Care Product
GOLD DermaCircle | C-DEFENSE MD C+SKIN Bright Moisturizing
Best Night Care Product
GOLD Environ Skincare – Chrysallis Proderma | Μοναδικός ορός anti-stress Environ Seriénce Night Serum
SILVER Abacosm ΕΠΕ |Krokos – Ειδική κρέμα με Ρετινόλη
Best Serum
GOLD ULTIMA DERMA NATURAL DERMACEUTICALS | SNAIL ELIXIR ANTI-AGING SERUM
SILVER Abacosm ΕΠΕ | Vitamin CS Serum
BRONZE Juliette Armand | Elements: Provital D3 Serum
Best Suncare 
GOLD jane iredale – Chrysallis Proderma | Έξυπνο, ξηρό αντηλιακό ευρέος φάσματος- Powder-Μe SPF30 της jane iredale
SILVER Juliette Armand | Sunfilm: Face Mineral Fluid SPF50
 Best Antiageing Product
GOLD Environ Skincare – Chrysallis Proderma | Πολυλειτουργική κρέμα Environ Focus Care Youth+ 3DSynergé™ Filler Crème από την Environ
SILVER Juliette Armand | Elements: Retinoid C Cream
Best Whiteing Product
GOLD Juliette Armand | Best Eye Care Product - Skin Boosters: Opsis Eye Gel
Best Acne Product
GOLD ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ | AKNICARE Fast Creamgel
 Best Mask
GOLD Environ Skincare – Chrysallis Proderma | Μάσκα Focus Care Youth+ Tri BioBotanical Revival Masque της Environ
Best Cellulite Product
GOLD Environ Skincare – Chrysallis Proderma | Environ Tri-Complex Contouring Cream
 Best Innovation Derma Ceutical
GOLD Abacosm ΕΠΕ | Daily Microexfoliant
SILVER Juliette Armand | Elements: Instant Tightening Mask
BRONZE ULTIMA DERMA NATURAL DERMACEUTICAL | Skin repair - Repairing, anti-inflammatory, anti-aging cream
Best Lips Care Product
GOLD jane iredale – Chrysallis Proderma  | HydroPure Hyaluronic Acid Lip Treatment
 Best Innovation Derma Ceutical Line
GOLD OSCIENCE GREECE | Oscience: Η νέα γενιά Anti Aging δερμοκαλλυντικων με την 1η καινοτόμο τεχνολογία CXOS™ κυτταρικής εξισορρόπησης
Plastic Surgery Treatments
Best Innovative Plastic Surgery Procedures 
GOLD Christos Megapanos | Vaser Lipo - BBL (Brazilian Butt Lift)  & Vaser Lipo High Definition
SILVER Dr Stampolidis Plastic Surgery | L type dual plane breast augmentation
Best Innovation in Plastic Surgery, Face
GOLD A-Z AESTHETICS - DR ANASTASIOS TSEKOURAS | Star Lift
SILVER Christos Megapanos  | Βλεφαροπλαστική Laser Cut
BRONZE The Antiagers | Fat Grafting - Λιπομεταφορά στο πρόσωπο
Best innovation in Plastic Surgery, Body
GOLD MS SKOLARIKOU PLASTIC SURGERY | Total body makeover surgeries combined with liposculpting & fat transfer or liposuction alone
SILVER Christos Megapanos  | Βραχιονοπλαστική Χωρίς Νυστέρι
 Best Innovative Rhinoplasty Procedure
GOLD boutique facial surgery by dr.Stergios Barikas | Πλαστική και Πλήρης Αποκατάσταση Ρινικού Διαφράγματος με ρινοπλαστική
Best Innovative Plastic Surgery Breast Procedure
GOLD A-Z AESTHETICS - DR ANASTASIOS TSEKOURAS | Καινοτόμος τεχνική ανόρθωσης μαστού 
Medical Device Products
Best Face Filler
GOLD LG Chem - CAI Pharmaceuticals | YVOIRE Y-Solution 720 - To Υαλουρονικό Οξύ που βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία S-HICE 
SILVER Allergan Aesthetics an AbbVie Company | JUVÉDERM® FACIAL FILLERS
Best Lips Filler
GOLD Allergan Aesthetics an AbbVie Company |  JUVÉDERM® FACIAL FILLERS
Best Eyes Filler
GOLD LANCY |  RESTYLANE EYELIGHT
SILVER Allergan Aesthetics an AbbVie Company | JUVÉDERM® FACIAL FILLERS
Best Chemical Peeling Product
GOLD DermaCircle  | Ferulac Valencia Peel: Revitalizing & Antioxidant Peel
SILVER Abacosm ΕΠΕ | Multi  Vitamin Peel MVP – Πολυ-βιταμινούχο όλων των εποχων  peel για όλα τα δέρματα
Best Innovation Injectable Product
GOLD Allergan Aesthetics an AbbVie company | HArmonyCa™ with Lidocaine
SILVER DERMACEUTICALS | MAILI
BRONZE MESOMED | SUNEKOS PERFORMA
Best Innovation Injectable Body Product
GOLD DERMACEUTICALS | LANLUMA
SILVER MARUGA GROUP |PROFHILO® BODYPROFHILO® BODY
Best Botulinum Τoxin Product
GOLD IPSEN ΜΕΠΕ  | DYSLINE- ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ ΤΥΠΟΥ Α
SILVER Allergan Aesthetics an AbbVie company | VISTABEL®, Βοτουλινική τοξίνη τύπου A
Best Innovative Injectable Face Product / Best Anti-Aging Injectable Protocol
GOLD MARUGA GROUP |PROFHILO® /Best Innovative Injectable Face Product
SILVER CAI Pharmaceuticals | Οι ασφαλέστερες Αμερικανικές ενέσιμες μεσοθεραπείες βιοτεχνολογίας στον κόσμο κατά της γήρανσης, με εγγυημένο αποτέλεσμα /Best Anti-Aging Injectable Protocol