Κρατήστε με ενήμερο για τα Medical Beauty Awards 2024

Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Medical Beauty Awards 2023

Medical Beauty Awards 2022

Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals

Ο θεσμός που προάγει την καινοτομία και τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών στον χώρος της υγείας της ομορφιάς

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στο House 124, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 3η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν οι σημαντικές προόδους στον χώρο της υγείας της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που διαθέτουν σημεία και θεραπείες όπου μπορούν να ενταχθούν μέσα στον ευρύτερο χώρο της υγείας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές στις υπηρεσίες τους όσον αφορά τη Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική, την Αποκατάσταση Μαλλιών και την Κοσμητική Οδοντιατρική.

Συνολικά, διακρίθηκαν 38 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Medical Beauty Awards 2022

Πιο συγκεκριμένα, Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: A.A. Glow Medi Holdings Ltd, Aboutnet – Therme MedSpa, Advanced Hair Clinics, ADVANCED IMPLANT CLINICS, ALIAVITA Medical Aesthetic, Allergan Aesthetics an AbbVie company, AMHES PHARMA, Christos Megapanos, COSMEDICAL, Cosmetic Derma Medicine, Derm & Plastic Surgery Clinic, DNA CENTERS, DOCTOR PRINOU, Dr. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΖΑΙΟΣ MSc, FRCOG, Evenderma, Evenderma Dermascience, GM Clinic | Megapanos Christos – Gogua Iakovos, IPSEN ΜΕΠΕ, IQ Skin Clinics – Dr. Τζερμιάς, MANTALOS PLASTIC SURGERY, Maruga Group, Marvifarm AE | MarviMed, MEDICONTEC-ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, MEDIDROPS, Mentor Icon | Christos Megapanos, MESOMED, MET COSMETIC, Pantimeless Group, SAVIA MEDICAL, Skin + Hair, Tzouma Clinic, Uplevel Marketing – ALIAVITA Medical Aesthetics, Zontos Hair & Skin Clinic, ΑΡΓΥΡΩ ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΡΛ & ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΙΑΣΩ ΑΕ, Κ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΕ, ΛΙΑ ΠΑΠΑΔΑΥΙΔ και Σπηλιόπουλος Δημήτριος – Χειρουργός οδοντίατρος. 

Επίσης, οι εταιρείες οι οποίες κατέκτησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητά που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: IQ Skin Clinics – Dr. Τζερμιάς, Medidrops και ΙΑΣΩ ΑΕ.

Η βραδιά όπως πάντα κορυφώθηκε με την απονομή των μεγάλων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η Met Cosmetic αναδείχθηκε Medical Beauty Brand of the Υear και η Mentor Health αναδείχθηκε Medical Beauty Company of the Year  

Πριν την έναρξη της τελετής απονομής, τα Medical Beauty Awards 2022 και η SkinCeuticals, ηγέτης στον χώρο των ιατρικών επαγγελματικών καλλυντικών, πραγματοποίησαν μια μοναδική εκδήλωση που συνδύασε την εκπαίδευση, την ενημέρωση και τη διασκέδαση. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επιλεγμένοι ιατροί Δερματολόγοι και Πλαστικοί Χειρουργοί οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα  να ενημερωθούν από την SkinCeuticals για τους τρόπους που η επιστημονική της προσέγγιση, οι στοχευμένες συνθέσεις της και η εξειδικευμένη φιλοσοφία της, μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύτιμο σύμμαχό τους στην ανάπτυξή του ιατρείου τους, ενώ στην συνέχεια παρακολούθησαν μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον Δημήτρη Βραχνό, Μedical Αesthetics Βusiness Coach, που στόχο είχε να αναδείξει την επιχειρηματική ευκαιρία που δίνεται σε έναν επαγγελματία υγείας του κλάδου της Αισθητικής Ιατρικής.

Η βραδιά των βραβείων ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co-Founder Wellness Project, BOUSSIAS, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι εμφανές πια ότι η προσέγγιση του κοινού στην ιατρική αισθητική έχει νικήσει τις προκαταλήψεις και σε ένα σημαντικό βαθμό προβάλλετε η ανάγκη των ανθρώπων για ευζωία. Σύμφωνα με δημοσίευση του Market Analysis Report το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς μη επεμβατικής αισθητικής θεραπείας αποτιμήθηκε σε 53,8 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2021 και προβλέπεται να επεκταθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 15,2% από το 2022 έως το 2030».

Στην συνέχεια, η Ευαγγελία Παπαδαυίδ, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθύντρια της Β’ Κλινικής Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα στην βραδιά με το μήνυμά της αναφέροντας: «Οι θεσμοί που προάγουν την πρωτοτυπία και τη βελτίωση των υπηρεσιών σε όλους τους χώρους αλλά ειδικότερα στον χώρο της υγείας αξίζουν την προσοχή και την υποστήριξή μας. Για το λόγο αυτό άλλωστε είναι ιδιαίτερα σημαντική η συγκεκριμένη διοργάνωση που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στον χώρο της ομορφιάς που αναμφίβολα είναι από τους σημαντικότερους επιχειρηματικά παγκοσμίως».

Χαιρετισμό στη βραδιά της τελετής απονομής απεύθυνε o Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας, o οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε: «Η Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, Laser και Αισθητικής Δερματολογίας, με γνώμονα την προστασία της υγείας του ασθενούς, εργάζεται για την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των συναδέλφων δερματολόγων στις νέες τεχνικές και μεθόδους της αισθητικής δερματολογίας, στην εφαρμογή των αισθητικών δερματολογικών πράξεων με τους κανόνες της ιατρικής δεοντολογίας, στη θέσπιση κατευθυντήριων γραμμών για την αντιμετώπιση των επιπλοκών και προτρέπει τα μέλη της να αποφεύγουν τις υπερβολές και να μην ενδίδουν στις πιέσεις των ασθενών για αφύσικα αισθητικά πρότυπα».

Χαιρετισμό στη βραδιά της τελετής απονομής απεύθυνε επίσης ο Θεόδωρος Γιαρμενίτης, Πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ, ο οποίο εκ μέρους του συνδέσμου έστειλε το δικό του μήνυμα στα βραβεία αναφέροντας: «Η Βιομηχανία Καλλυντικών αποτελεί μία σημαντική οντότητα που συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια, είναι ένας κλάδος που ελέγχεται και ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη Νομοθεσία, ενώ

 

ταυτόχρονα παρακολουθείται στενά από τους καταναλωτές η ασφάλεια, η χρήση και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Το 2022 είναι μια χρονιά σημαντικών αλλαγών για την Βιομηχανία με στόχο την Πράσινη Συμφωνία στη Βιομηχανία Καλλυντικών».

Στην συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο Γιάννης Γαλάνης, Πρόεδρος του ΠΣΑΜΚΑ, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η βιομηχανία της ευεξίας αποτελεί μεγάλη τάση στις αγορές παγκοσμίως, αφού οι ανάγκες των ανθρώπων για καλύτερη υγεία και ευεξία διαρκώς αυξάνονται. Η φιλοσοφία αριστείας που καλλιεργείται από την εταιρεία BOUSSIAS συμβάλλει στην αναγνώριση των καινοτόμων συστημάτων και των άοκνων προσπαθειών των ελληνικών εταιρειών και οδηγεί στην αναβάθμιση του σύγχρονου αισθητικού κέντρου».

Η βραδιά της τελετής απονομής των Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals συνεχίστηκε με τον χαιρετισμό που πραγματοποίησε ο Δρ. Κωνσταντίνος Αναστασάκης, Χειρουργός Κεφαλής & Τραχήλου, Διδ. Ιατρικής Σχολής, Diplomate & Secretary of ABHRS – Fellow ISHRS, Πρόεδρος της Hellenic Academy of Hair Restoration Surgery, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Ελληνική Ακαδημία Μεταμόσχευσης και Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ) με μεγάλη χαρά στηρίζει για 3η χρονιά το θεσμό των Medical Beauty Awards. Η ΕΛΑΜΑΤ αποτελεί το εθνικό/τοπικό παράρτημα της International Society of Hair Restoration Surgery, ISHRS, τηρώντας τις αρχές, τους σκοπούς, τους κανόνες, τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις της ISHRS. Είναι πολύ σημαντικό για την ΕΛΑΜΑΤ και την ISHRS, να ενθαρρύνει ενέργειες που στοχεύουν στην επιβράβευση των καλών πρακτικών του κλάδου».

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δρ. Νικόλαου Ναούμ, Γυναικολόγος-Χειρουργός, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Επανορθωτικής Γυναικολογίας, ο οποίος και επισήμανε μεταξύ άλλων: «Η προώθηση και η υποστήριξη των πρωτοποριακών λύσεων που προσφέρει η  Αισθητική & Επανορθωτική Γυναικολογία, αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι βοηθούν στην αξιοποίηση του ανθρώπινου επιστημονικού κεφαλαίου στην Ελλάδα αλλά και στη δημιουργία μιας εξωστρέφειας της χώρας μας που θα την βοηθήσει τόσο στην ανάπτυξη της οικονομίας της αλλά και στην αναζωογόνηση της δημιουργικής επιχειρηματικότητας». 

Στην συνέχεια, ακολούθησε ο χαιρετισμός της Ελένης Λεκκού, Brand Manager της SkinCeuticals, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στη SkinCeuticals, τη #1 μάρκα αισθητικής δερματολογίας στον κόσμο, πιστεύουμε στην επιστήμη και στην ακαδημαϊκή έρευνα, δημιουργούμε προϊόντα αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας και συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς παγκοσμίως! Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από τα Μedical Beauty Awards 20022, τα βραβεία που συγκεντρώνουν & επιβραβεύουν εξαίρετους Επιστήμονες, αναδεικνύουν τις καινοτομίες και προβάλουν τις σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα». Το επιτυχημένο μοντέλο της SkinCeuticals προτείνει προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο σε συνδυασμό με αισθητικές πράξεις, αλλά χρησιμοποιούνται και στο σπίτι για την βέλτιστη διατήρηση των αποτελεσμάτων, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο ιατρείο.

Τέλος, το μη διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώθηκε με την απονομή των τιμητικών βραβείων για τα Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals, όπου η Όλγα Λιοντοπούλου, Γενική Διευθύντρια του ΑγκαλιάΖΩ, έναν Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου, παρέλαβε μαζί με την ομάδα της το τιμητικό βραβείο για το Πρόγραμμα «Προστατεύουμε το δέρμα μας» και η Μαρία Κοτρώτσιου, Διευθύντρια στην Κλινική: Αισθητική Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική “Νοσοκομείο Ευαγγελισμός”, παρέλαβε το βραβείο για την μελέτη του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός στην Kλινική Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής ύστερα από την δωρεά της SkinCeuticals.

Τα Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals διεξήχθησαν υπό τις αιγίδες των: ΠΣΒΑΚ (Πανελληνίου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών και Αρωμάτων), Ελληνικής Εταιρείας

 

Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας και της ΕΛΑΜΑΤ (Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης και Αποκατάστασης Τριχωτού).

Η SkinCeuticals, Νο1 ιατρική μάρκα αισθητικής δερματολογίας που χρησιμοποιούν κορυφαίοι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί παγκοσμίως ήταν ο μεγάλος υποστηρικτής, powered by, των Medical Beauty Awards 2022.

Επίσης, χορηγός της τελετής απονομής των Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals ήταν η Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie.

Τέλος, υποστηρικτής της βραδιάς ήταν η IPSEN.  

Χορηγός επικοινωνίας των Medical Beauty Awards 2022 powered by SkinCeuticals ήταν το faysbook.gr και Official Publications της BOUSSIAS: Hellenic Medical Review, HealthDaily, Fashion Daily, Women Leaders.

Medical Beauty Awards 2021

Η επιβράβευση της καινοτομίας είναι σταθερή πρακτική της προόδου

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου, στο House 124, στο Χαλάνδρι, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Medical Beauty Awards 2021 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 2η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σηµαντικές προόδους στον χώρο της υγείας της οµορφιάς και της αντιγήρανσης, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών από επαγγελµατικούς χώρους, όσο και σε επίπεδο θεραπειών.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς και Ευεξίας, Wellness  Influencers, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους που επέδειξαν καινοτόµες πρακτικές στις υπηρεσίες τους όσον αφορά τη ∆ερµατολογία, την Πλαστική Χειρουργική, την Αποκατάσταση Μαλλιών και την Κοσµητική Οδοντιατρική.

Συνολικά, διακρίθηκαν 25 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες της κατηγορίες των βραβείων.

Πιο συγκεκριμένα, Χρυσό Βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: Advanced Hair Clinics, Allergan Aesthetics, An Abbvie Company, Anastasakis Hair Clinic, Athens Beverly Hills Medical Group, Beaute Marine Group of Companies, Cosmetic Derma Medicine, Dermoskin, Dr. Age Microlift Face Cream, Dr. Christos Megapanos, Dr Prinou, Evenderma, Hollywood Smiley, GLD Systems, Ipsen Dysline, IQ Skin Clinics  Laser + Plastic Surgery – Dr. Τζερμιας, Luminar, Maruga Group, Medidrops, Met Cosmetic, Phacemedical, Symmetria – Sanitized Protocols, Ιασώ ΑΕ και Δημήτριος Γ. Σπηλιόπουλος – Perfect Smile Clinic.  Επίσης, οι εταιρείες οι οποίες κατέστησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητά που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο ήταν οι: Allergan Aesthetics, an AbbVie company , Anastasakis Hair Clinic και Dermoskin.

Τέλος η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή των Grand Award, όπου η Met Cosmetic αναδείχθηκε Brand of the Υear και η Athens Beverly Hills Medical Group αναδείχθηκε Company of the Year.

Χαιρετισμό στη διοργάνωση απηύθυνε η Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co Founder Wellness Project, στην εταιρεία BOUSSIAS, η οποία αναφέρθηκε στον πολύπλευρο ρόλο της Αισθητικής Ιατρικής, ενώ όπως χαρακτηριστικά σχολίασε: «Η Αισθητική Ιατρική βελτιώνει την ποιότητα της ζωή μας, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση με τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα, προσφέροντας μια ανεκτίμητη συναισθηματική αξία σε όλους εμάς που δεχόμαστε ανάλογες υπηρεσίες.

Είναι ένας κλάδος που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς αισθητικής ιατρικής εκτιμήθηκε σε 86,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020 και αναμένεται να αναπτυχθεί με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 9,8% από το 2021 έως το 2028. Μάλιστα επιχειρηματικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι πρόκειται για πολύ συγκρατημένη εκτίμηση.

Οι ερευνητές  αναζητούν νέες τεχνολογίες και νέα μονοπάτια και οι εταιρείες συμπληρώνουν τα χαρτοφυλάκια τους με καινοτόμες βελτιωμένες φόρμουλες και θεραπείες όπως επίσης και συσκευές υψηλής τεχνολογίας που έχουν ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των αισθητικών θεραπειών τα τελευταία χρόνια».

Η Λία Παπαδαυίδ, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Τακτική Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθύντρια της Β’ Κλινικής Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», έστειλε το δικό της μήνυμα στους νικητές της βραδιάς και ανέφερε χαρακτηριστικά για τον θεσμό των Medical Beauty Awards: «Οι θεσμοί που προάγουν την πρωτοτυπία και τη βελτίωση των υπηρεσιών σε όλους τους χώρους αλλά ειδικότερα στο χώρο της υγείας αξίζουν την προσοχή και την υποστήριξή μας. Για το λόγο αυτό άλλωστε είναι ιδιαίτερα σημαντική η συγκεκριμένη διοργάνωση που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στο χώρο της ομορφιάς που αναμφίβολα είναι από τους σημαντικότερους επιχειρηματικά παγκοσμίως. Στη χώρα μας είναι ένας ιδιαίτερα αναπτυσσόμενος κλάδος με σπουδαία καινοτομία τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο θεραπειών. Εμείς οι γιατροί με τις καινοτόμες θεραπείες μας προσφέρουμε όχι μόνο το όνειρο αλλά την υλοποίησή του ονείρου σε ένα κόσμο που η ομορφιά και η νεότητα είναι εργαλείο για καλύτερη ποιότητα ζωής, είναι προϋπόθεση επιτυχίας και εξασφαλίζει καλύτερη εικόνα και αυτοπεποίθηση σε εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες σε όλο το κόσμο.

Μετά τις δυσκολίες τις προηγούμενης περιόδου, φέτος η ολοκλήρωση της διοργάνωσης, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και εγώ προσωπικά θεωρώ μεγάλη μου τιμή που είμαι Πρόεδρος σ αυτήν την Κριτική Επιτροπή με εξαίρετους συναδέλφους οι οποίοι μέσα από την αξιολόγησή μας αναδείξαμε και σε λίγο θα σας παρουσιάσουμε τις πλέον καινοτόμες θεραπείες, προϊόντα αλλά και κλινικές Αισθητικής Ιατρικής στη χώρα μας.

Εύχομαι το 2022 να είμαστε όλοι εδώ και η αντίστοιχη εκδήλωση να έχει ακόμη περισσότερες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ώστε να αναπτυχθεί ευγενής άμυλα αλλά και δώσουμε την ευκαιρία στους  πελάτες μας καταναλωτές να έρθουν σε επαφή με ότι νέο και καινοτόμο έρχεται να υπηρετήσει και να αναδείξει την εικόνα τους».

Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου και Προέδρου της Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης και Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ), όπου ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ΕΛΑΜΑΤ, που εκπροσωπεί την ISHRS, έναν παγκόσμιο επιστημονικό φορέα στον κλάδο της Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού, να ενθαρρύνει ενέργειες που στοχεύουν στην επιβραβευση των καλών πρακτικών του κλάδου. Η ανάπτυξη του κλάδου της μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα οφείλει να είναι συνυφασμένη με την ολοένα και υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και ολοένα πιο …πυκνά και φυσικά αποτελέσματα!

 

Με χαρά, λοιπόν, στηρίζουμε το θεσμό των Medical Beauty Awards που επιβραβεύουν τους καλύτερους στη Μεταμόσχευση Μαλλιών καθώς και στον ευρύτερο κλάδο της κοσμητικής ιατρικής, τους διορατικούς και πρωτοπόρους που τολμούν, οραματίζονται, πρωτοπορούν και διακρίνονται σε μια περίοδο γεμάτη αντιξοότητες. Εύχομαι από την καρδιά μου η επιβράβευση και η προβολή των διακριθέντων στα Medical Beauty Awards να αποτελέσει πρότυπο και να παρακινήσει όλους όσους εργάζονται και επιχειρούν σε αυτόν το κλάδο να επιδιώξουν τη βέλτιστη ανάπτυξη αλλά και την αριστεία στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Υποστηρικτής στη τελετή απονομής των Medical Beauty Awards 21 ήταν η Ipsen.

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των: Ελληνική Ακαδημία Μεταμόσχευσης & Αποκατάστασης Τριχωτού (ΕΛΑΜΑΤ), Ελληνική Εταιρεία Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών & Αρωμάτων (ΠΣΒΑΚ).

Media Partner των Medical Beauty Awards 21 ήταν το περιοδικό Beauteενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Elle, το elle.gr, το περιοδικό Hello, το hello.gr και το fashiondaily.gr.

Medical Beauty Awards 2020

Innovative Spots & Treatments

Medical Beauty Awards 2020